До края на тази седмица ще стане ясно кога точно

...
До края на тази седмица ще стане ясно кога точно
Коментари Харесай

Радев обявява до края на тази седмица кога ще свика парламента

До края на тази седмица ще стане ясно по кое време тъкмо ще бъде свикано 47-ото Народно заседание. Това разгласи пред публицисти президентът Румен Радев.

По думите му пред парламентарно показаните партии има две значими задания - сформиране на държавно управление въз основата на стабилно парламентарно болшинство и приемане на държавен бюджет.
Окончателно: Радев завоюва балотажа с над 800 хиляди гласа повече от Герджиков
Крайните резултати от втория тур на президентските избори са ясно. При обработени 100% от протоколите от балотажа данните удостоверяват...

" Тези задания изискват един доста добър баланс, изискват време за разговор и доближаване на позицията. Така че предвид на тези два целта аз ще свикам Народното събрание и ще разберете по кое време до края на тази седмица ", сподели президентът, който на балотажа в неделя беше определен за втори мандат.

По мотив нещастието с македонския рейс на автомагистрала " Струма ", при която, и пожара в във Варненско, Радев изрече още един път своите откровени съболезнования на околните и фамилиите на жертвите.

" Заедно сме с нашите братя от Република Северна Македония в тази покруса и се надяваме оживелите да се възстановят допустимо най-бързо. Българската страна прави всичко належащо за оказване на помощ за лекуване и за откриване на аргументите за тези два тежки случая ", сподели Радев.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР