До края на деня днес се очаква гръцките власти да

...
До края на деня днес се очаква гръцките власти да
Коментари Харесай

След наводненията: Отварят за камиони магистралата Солун-Атина

До края на деня през днешния ден се чака гръцките управляващи да разрешат придвижването на товарни камиони по автомагистралата Солун-Атина, която беше наводнена от бурята Даниел. 

Министерството на превоза оповестява, че се чака през днешния ден следобяд да се пусне в придвижване за товарни коли затворената права при Лариса на централната автомагистрала Солун -Атина.

Движението на всички типове коли ще продължава да се прави в едно платно във всяка посока до привършване на възстановителните работи от наводненията, което изисква време към два месеца, съгласно ръководещия шеф на бранш " Егейска автомагистрала ". Той изясни обстановката, че сега се отдръпват водите от платното, а по-късно ще се създадат сондажи за сигурността на пътя.

Наводненията от бурята Даниел доведоха до спиране на автомагистралата при Лариса, което принуждава транспортните компании да придвижват артикули с тирове по обходен път. Преди няколко дни се разреши придвижването единствено на леки коли по автомагистралата, предава БНР. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР