До голяма степен случилото се в болницата в Газа постигна

...
До голяма степен случилото се в болницата в Газа постигна
Коментари Харесай

Александър Оскар: Атаката над болницата в Газа постигна целта си - да не може да живеем в мир

" До огромна степен случилото се в болничното заведение в Газа реализира политическите цели на хората, които седят зад този драматичен случай. Целта е евреи, араби, израелци и палестинци да не могат да живеят дружно и в мир ".

Това разяснява в студиото на " Здравей, България " по Нова телевизия доктор Александър Оскар, ръководител на Организацията на евреите у нас " Шалом ". Според него всеки опит това да се случи среща сериозна опозиция от " Хамас ", Хизбула, " Ислямски джихад " и други, както и на страни като Иран.

" Това, което се случи преди 13 дни - 1400 индивида бяха свиреп заклани за няколко часа. Това би трябвало да е доста сериозен сигнал, че нещо се случва и в случай че не вземем ограничения може да станат доста неприятни неща ", съобщи той.

Председателят на " Шалом " е удовлетворен, че България е засвидетелствала съпричастност към жертвите.

" Трябва да имаме вяра в мира и разбирателството. Иначе терористите са постигнали задачата си хората да живеят в непрекъснати спорове ", настоя доктор Оскар. Според него " Хамас " и сродните й организации са главната спънка за дълготраен и сериозен мир сред израелци и палестинци. Той счита, че израелската войска в никакъв случай не би убивала целеустремено мирни жители и цивилни.

" Хамас " не съставлява палестинския народ, тя е терористична организация и е нездравословна що се касае за популацията на Израел, толкоз и за жителите на линията Газа, счита доктор Оскар.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР