До днес включително се подават офертите на кандидатите да участват

...
До днес включително се подават офертите на кандидатите да участват
Коментари Харесай

Избират фирма, която да почисти река Банщица в района на с.Ябълково

До през днешния ден в това число се подават офертите на претендентите да вземат участие в процедурата по разчистване на река Банщица в региона на с.Ябълково.В рамките на 10 дни се подаваха офертите, другата седмица ще стане ясно коя компания е определена.

43933 лева бяха отпуснати през юли на Областна администрация Кюстендил за разчистване на р. Банщица в сектор от 400 м., в землището на с. Ябълково.

„ Тава ще го съвместим с самодейността Да почистим България, макар че тези пари не са доста, тъй като са по сметки правени през предходната година ”, съобщи регионалният шеф инж. Александър Пандурски.

Той разяснява и обстановката с почистването на речните корита и дигите с оглед отбягване наводнение на обитаеми места в региона

„ За страдание при нас нещата са аналогични на останалата част от страната.Пари за разчистване няма.Областният шеф, който има ангажимент да поддържа чистотата на речните корита отвън обитаемоте места има 0 лева за това.Общините също са заложили малко средства.Нещата са тревожни и ние благодарим единствено на Господ, че ни избавя ”, сподели Пандурски.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР