До днес науката беше категорична – кокретно доказателство за съществуването

...
До днес науката беше категорична – кокретно доказателство за съществуването
Коментари Харесай

Първият И Единствен Истински Портрет На Исус! Вижте Божието Лице И Ще Се Заринете Със Здраве, Късмет И Пари! Ето Снимки!

До през днешния ден науката беше безапелационна – кокретно доказателство за съществуването на Исус няма.

Библията не ни дава изложение на външния му тип, а иконите на които сме привикнали са плод на артистичното въображение на средновековните иконописци.

Преди 30 години в Израел е открита монета, датирана от 1 в. сл. н. е. Според формалната история монетата изобразява митичния държател на месопотамския град Едеса крал Ману.

След 30-годишно проучване и изравяне на всеки действителен исторически източник, Елис стига до сензационното умозаключение, че крал Ману и Исус Христос са една и съща фигура! Древните текстове на Месопотамия изобилстват с информация за митичния крал, а английският историк е първият, който прави връзката и открива безупречния паралел сред изториите на Ману и Исус.

Ралф Елис е уверен, че на тази антична монета с диаметър 24 мм е единственият действителен портрет на Исус Христос, и доказателство за неговото битие:



Забележете, че Исус не е с дълга коса, както го пресъздават средновековните иконописци и художниците на Ренесанса. На монетата ясно се вижда короната от тръни.

Информацията излезе единствено преди часове, само че във форумите към този момент се появи доктрина, че който гледа монетата 30 секунди ще бъде застигнат от мигновено благополучие и залят с пари! Пробвайте, може и да проработи!/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР