До 6-ти декември Джорджия се превръща в център на политическия

...
До 6-ти декември Джорджия се превръща в център на политическия
Коментари Харесай

Оспорвана битка в САЩ. Джорджия ще реши съдбата на Сената frognews.bg

До 6-ти декември Джорджия се трансформира в център на политическия живот в Съединените щати. Щатът ще реши ориста на Сената. Нито един от претендентите за сенатори там не съумя да завоюва 50%. На балотаж отиват досегашният сенатор от демократическата партия - пасторът Рафаел Уорнок и футболната легенда Хершел Уокър, който се употребява с протекцията на Доналд Тръмп.

 

Бившият президент отхвърли да е сърдит от представянето на някои от претендентите. Прогнозата му за " голяма алена вълна на републиканците, която да залее Съединените щати ", не се оправда. От обществената си мрежа, Тръмп разяснява, че в някои връзки изборите са били разочароващи, само че съгласно персоналното му мнение - те са огромна победа, оповестява Българска национална телевизия.

 

Американският президент дефинира резултатите като " победа за демокрацията ". Той персонално поздрави съпартийците си - спечелили. Той разяснява и идващите президентски избори. Джо Байдън съобщи, че има намерение да се кандидатира още веднъж. " Но, в последна сметка, това е фамилно решение. Мисля, че всички желаят да се кандидатирам, само че ще има разискване ",

Очаква се той да разгласи решението си при започване на идната година.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР