До 55% отстъпка за софтуерни ключовеНай-голямата лятна разпродажба през 2020

...
До 55% отстъпка за софтуерни ключовеНай-голямата лятна разпродажба през 2020
Коментари Харесай

O2keys летни продажби: MS Office най-евтино! Office 2019 за €29,39, Windows 10 за €8,88!

До 55% отстъпка за софтуерни ключове

Най-голямата лятна ликвидация през 2020 година е тук! В O2keys Summer Sale 2020 получавате достъп до предложения, за каквито не сте чували в никакъв случай до момента. С нашите предложения можете да получите до 55% отстъпка от всички ключове за артикули на Microsoft. Вижте нашите страхотни предложения от лятната ликвидация по-долу и не забравяйте да ги вземете през днешния ден, преди да са изчезнали вечно.

Кои сме ние?

O2keys.com е интернационален онлайн магазин, който продава смарт телефони, програмен продукт и аксесоари. Ние предлагаме качествени артикули при най-ниски вероятни разноски, а нашите купувачи са от целия свят. Когато закупите нещо от O2keys, можете да сте сигурни, ч•е сключвате покупко-продажби с световен онлайн търговец, който ви предлага страхотни предложения и 100% задоволство.

Оферти от O2keys Summer Sale 2020

Готови ли сте за страхотните предложения? Не пропускайте нашите оферти, обзалагаме се, че няма да ги намерите на никое място другаде. Изберете от нашите разнородни способи за заплащане онлайн (кредитни и дебитни карти Visa и Master Card, PayPal и т.н.) за поръчка и ще получите неотложен достъп до вашата покупка. Изберете оферта изпод съгласно вашите условия.

55% отстъпка за MS Office

Нуждаете се единствено от MS Office? Вземете го с 55% отстъпка с ваучър NEW55 – за всеки MS Office програмен продукт, който желаете да закупите. Вижте нашите страхотни предложения за всички MS офис артикули, ние сме сигурни, че ще ги харесате.

40% отстъпка за Windows OS

Вземете голяма плоска отстъпка от 40% за всички ключове за Windows. За да се възползвате от отстъпката, просто използвайте ваучър NEW40 , до момента в който поръчвате. Заявете отстъпката си през днешния ден, преди да изчерпим наличностите от този ваучър. С нашата необятна гама софтуерни ключове за MS Office и Windows OS вие сигурно ще намерите това, което търсите.

Горните предложения са годни единствено по време на O2keys Summer Sale 2020 и няма да намерите такива оферти на никое място другаде. И по този начин, какво чакате? Поръчайте през днешния ден и благодарете по-късно.

Имате въпроси?

Имате потребност от помощ преди или след поръчка? Тук сме да ви окажем помощ. Моля, изпратете ни имейл на [email protected] когато и да е и ще се радваме да изпитате нашето чудесно обслужване на клиенти.

рекламна публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР