До 2025 г. броят на туристите, които идват в Европа,

...
До 2025 г. броят на туристите, които идват в Европа,
Коментари Харесай

До 2025 г. туристите в Европа може да достигнат 1 милиард

До 2025 година броят на туристите, които идват в Европа, може да се удвои до 1 милиард и това да сътвори над пет милиона нови работни места. Това съобщи ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни.

Припомняме, че през днешния ден означаваме интернационалния ден на туризма.

Екологичен потенциал бе хазаин на конференция на високо ниво в Брюксел на тематика " Европейска тактика за повишение конкурентоспособността на туристическата промишленост ".

Това оповестиха от пресцентъра на европарламента.

" Туризмът е основен бранш за всички страни членки на Европейски Съюз. Той обгръща 10% от Брутният вътрешен продукт и работните места в Европейския съюз, което го прави основна част от мозайката, която съставлява промишлената конструкция на Европа. ", напомни Таяни.

Трябва да съсредоточим напъните си в редица области, съгласно него. Те са привличане на повече вложения посредством правенето на стратегически проект, който ще ни разреши да използваме по-широко и по-ефективно финансирането от ЕС; възстановяване на бизнес средата; поощряване на образованието, съобразено с потребностите на отрасъла; ръководство на цифровата революция; потребление на синергиите за да разпространяваме Европа като дестинация на интернационалните пазари ".

" Обучението е основен фактор, защото компаниите в туристическата промишленост имат повече проблеми, в сравнение с други, в наемането на хора с нужните умения. Като влагаме повече, можем да създадем благоприятни условия за претовареност в тези елементи на Европа, където младежката безработица доближава 50%. Въпреки че туристическата промишленост ще бъде мощно наранена от цифровата гражданска война, към момента ще има потребност от забележителна работна мощ, 20% от която - младежи под 25 години ", акцентира ръководителят.

Следващият бюджет на Европейски Съюз, съгласно него, би трябвало да бъде по-скоро политически и да отразява загрижеността на елементарните хора като да вземем за пример нуждата от битка с безработицата. В резолюцията на Екологичен потенциал, призната въз основа на отчета Де Монте, Европейският парламент приканва в идващия бюджет да се включи специфичен фонд за туризма "

Днешното събитие бе част от поредност от начинания за повишение на известността на " Парламента на жителите ", насърчавани от Таяни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР