До 18:00 часа жителите на общините Гулянци и Никопол ще

...
До 18:00 часа жителите на общините Гулянци и Никопол ще
Коментари Харесай

Протестиращи блокират пътя за пристанище Сомовит

Д о 18 : 00 часа поданици те на общините Гулянци и Никопол ще блокират пътя за русенското пристанище Сомовит , заяви БНР.

Хората стачкуват против неспазено, по думите им, заричане за началото на повсеместен ремонт в натоварената права от републиканската пътна мрежа Милковица - Сомовит .

Преди седмица имаше заричане, че до 20 април ще стартира ремонт на пътя , който е в извънредно неприятно положение. Въпреки това по него се движат тежкотоварните камиони, които пътуват до пристанище Сомовит.

Директорът на Областното ръководство инж. Ивайло Денчев изясни, че е изготвил и изпратил в Агенция " Пътна инфраструктура " -София в допълнение финансово задание . Това са към 4 милиона лв.. " Чакам всеки миг да бъде утвърдено заданието, с цел да стартираме работа ", сподели Денчев.

Междувременно гражданският предприемчив комитет приготвя нови митинги. Андриян Аурелов от комитета изясни, че няма признаци на започване на цялостния ремонт на пътя . Само засипаха дупките с натрошен материал и към този момент никой не се е появявал, сподели Аурелов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР