До 1000 лв прибира за снимка моделката Алекс Богданска-Петканова. За

...
До 1000 лв прибира за снимка моделката Алекс Богданска-Петканова. За
Коментари Харесай

Алекс Богданска гушва хилядарка от снимка

До 1000 лева прибира за фотография моделката Алекс Богданска-Петканова. За да разгласява кадър в обществената мрежа хубавицата взима солена такса, научи HotArena .

Брюнетката е измежду най-високоплатените БГ звезди у нас. Сред рекламираните от нея артикули са заведения за хранене, козметика и даже уеб сайтове.

Печеленето на пари посредством обществените мрежи стана шлагер по света още преди 3–4 години. От много време то се трансформира в мода и у нас, а родните хубавици заработват солидни възнаграждения от там.

Тарифата за една фотография на Русата Златка е 500 лева За Черната Златка сумите са сред 300 и 500 лева ”, разкриват достоверни източници.

От тази „ работа ” се облагодетелстват всички известни звезди у нас–актьори, артисти, модели, спортисти и водещи. Хората, които печелят от шерване на фотоси, се назовават инфлуенсъри–т.е. влияещи хора.

Сред най-скъпоплатените звезди у нас се оказа Николета Лозанова. Нейна фотография в обществените мрежи доближава до 6000 лева според от поста, написа „ България през днешния ден ”.

Схемата е проста–фирмата, която желае продуктът й да бъде рекламиран от несъмнено лице, предлага избрана сума на съответния човек и той популяризира стоката.

Разбира се става дума за известни лица в мрежата, които имат необятна публика, която ги харесва. Веднъж почитателите видят ли, че обичаната им звезда употребява съответното произведение, те го пожелават и купуват.

Отделно от рекламите звездите печелят и от платформата. Ако консуматор има над 10 000 фена може да получи сред 80 и 130 $ според от броя лайкове на фотография.

Хората с повече от 10 000 почитатели в мрежата могат да претендират за над 400 $ доход. А най-интересното е, че парите не се таксуват с налози, тъй като не се заявяват на никое място.

Именно по този начин родните звезди си докарват много солидни облаги и освен те.

В топ 3 на най-популярните Инстаграм звезди у нас са Николета Лозанова, която има близо 700 000 почитатели в мрежата, Григор Димитров и Нина Добрев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР