До 10 април ще бъде избрана фирма изпълнител, а до

...
До 10 април ще бъде избрана фирма изпълнител, а до
Коментари Харесай

Ремонтът на пътя Гълъбово-Мъдрец започва в края на април

До 10 април ще бъде определена компания реализатор, а до края на месеца ще стартира и ремонта на пътя Гълъбово-Мъдрец, чието неприятно положение изкара тази заран за следващ път жителите на Обручище на митинг. Това разгласи районният министър Гроздан Караджов, който дойде на място още в 05,30 часа. Той бе безапелационен, че дейностите на хората не са каприз или волност, защото от положението на пътя зависи живота и здравето на хората, които минават по него. 

" Поемам ангажимент, че до края на тази седмица ще обявим съкратена социална поръчка за главен ремонт. Това значи, че до 10 април чакаме да има определен изпълнител на главния ремонт, който ще прави и проектирането, и осъществяването. Законът за устройство на територията има също член за такива незабавни и неотложни съществени поправки, където проектирането, подготовката и издаването на строителните бумаги и издаването на позволение ще станат по време на строителните действия ", съобщи Гроздан Караджов. Очакванията на министъра са дейностите да започват до края на април. 

" В бюджета, който сме заложили за тази година в частта за съществени поправки попадат обекти част от които ще бъдат проектирани. Вероятно техните публични поръчки ще бъдат обжалвани. Така че има запаси в него, има буфери, които аз като министър също съм заложил. Като част от тези запаси заделяме средства и поемаме уговорката - аз и моя екип - това което споделих да се случи. Ремонтът ще стартира до края на април ", увери Гродан Караждов. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР