Дни, след като навърши 60 години, Шарън Стоун бе забелязана

...
Дни, след като навърши 60 години, Шарън Стоун бе забелязана
Коментари Харесай

Шарън Стоун излиза с 41-годишнен брокер

Дни, откакто навърши 60 години, Шарън Стоун бе видяна да се целува и да се държи за ръка с новото си гадже Анджело Бофа на почивка в Маями.

И до момента в който всички се чудеха дали Стоун към този момент е сгодена за младия красавец поради диамантено украшение, което папараците видяха на ръката на актрисата. Неин представител обаче разясни пред E!News, че звездата не е сгодена.



От началото на годината насам Стоун е забелязвана няколко пъти с Анджело. И макар че няма публично потвърждения за романса, близостта сред тях приказва повече, написа dir.bg.

Въпреки че не е споделяла нищо за новия романс, тя неотдавна приказва пред Grazia за отношението ѝ към любовта като цяло: "Не съм от този вид девойки, които оставят мъжа до тях да ги дефинира. Ако желая да имам мъж в живота си, това няма да бъде някаква спогодба, а същинско партньорство. А такива мъчно се намират. "

41-годишният Бофа е с 19 години по-млад от Стоун. Той не е артист, а съгласно някои издания е в бизнеса с недвижими парцели. Освен че са били дружно в Италия, откъдето е Бофа, двамата са прекарали Деня на влюбените в хотел в Париж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР