Дни преди грандиозния си концерт в София Лили Иванова преосмислила

...
Дни преди грандиозния си концерт в София Лили Иванова преосмислила
Коментари Харесай

Лили Иванова продължава с концертите: Публиката ме иска!

Дни преди грандиозния си концерт в София Лили Иванова преосмислила решението си, за което " България Днес " писа, да прекрати изявите си онлайн. Преди два месеца примата на родната сцена обмисляла такова решение, като съгласно нейни блузки то се дължало на болки в краката от супервисоките токове. Напоследък певицата още веднъж е в супер форма и след възторг, който провокира с концертиоте си, декларирала че още дълго няма да слезе от сцената, описват нейни другари от гилдията.

" Публиката ме желае! От всеки концерт се зареждам с невероятна сила ", споделила поп легендата.

От една страна, Лили потвърди, че е в креативен напредък, само че от друга, има терзания за здравето и положителното обгрижване на сестра си Магда, научи още вестникът. Пред свои близки изпълнителката на " Ветрове " доверила, че скоро ще реалокира сестра си от частния дом за възрастни хора в столичния кв. " Лозенец " в сходен в Банкя. Тя стимулирала рокадата с това, че в Банкя щели да поставят по-добри грижи за страдащата от старешки болести Магда.

За своите родственици и доверени хора грандамата на българската сцена към този момент е приготвила коледните и новогодишните дарове. Лили не пропущала да ги зарадва за всеки огромен празник, а тази година поради отличната си кондиция била в приповдигнато въодушевление и подготвила овреме даровете, разкриха хора от нейното обграждане.

Както постоянно, Лили не не запомнила и своята някогашна икономка Мария и я поканила за обичайното коледно посетители вкъщи си. 71-годишната жена е фаворитка на певицата поради своята почтеност, деятелност и преданост, само че се наложило да я напусне поради заетост със фамилни задължения около гибелта на брачна половинка си и грижите за дребната си правнучка. Наложило се ексдомашната помощница на примата да се нагърби и със стопанисването на къщата на мъжа си в село Яна. Преди няколко месеца парцелът на Мария и домочадието й бе атакуван от незнайни и до момента крадци. Те умъртвили грубо и кучето й Джеки, което вардело къщата и двора, с храна, в която сложили карфици. Домашният любим умрял в страшни страдания пред очите на стопанката си. Когато разказала за погрома на парцела, кражбата и гибелта на Джеки на Лили, тя изпаднала в потрес и незабавно предложила помощта си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР