Дневник следи важните политически новини и реакциите по тях. Статията

...
Дневник следи важните политически новини и реакциите по тях. Статията
Коментари Харесай

Преди изборите: "Продължаваме промяната" няма да претендира за министри при по-подготвени чужди кадри

" Дневник " следи значимите политически вести и реакциите по тях. Статията се обновява.

13:41От " Продължаваме промяната " няма да претендират за министри в вероятно съдружно държавно управление, при положение, че останалите партии в него имат по-квалитетен претендент. Това съобщи на среща с жители в Силистра Кирил Петков. На 5 октомври пред " Нова телевизия " запитан кой ще е министър председателят, той отговори че това ще се взема решение, в случай че дружно с " Демократична България " и " Изправи се! Ние идваме! " имат 120 депутати. Тогава той добави, че би приел тази отговорност, само че не би го сложил като изискване към сътрудниците.

Основният аршин към който би трябвало да се сплоти такова болшинство е да се спрат кражбите, счита Асен Василев. Според него признакът, че останалите партии са със сходна цел е гласоподаване " прокуратурата да тръгне да работи ", а назначенията би трябвало да са на хора, които " имат топки " да вървят и да стопират цялото крадене ", добави Василев като даде образец с Бойко Рашков. Василев е пресметнал, че 8 милиарда лв. от държавните пари се крадат на година.



Кирил Петков описа, че индивидът, който го е предиздвикал да направи партия е народен представител от 47-ото Народно заседание, който по време на парламентарен надзор, на който е участвал Петков, си е поставил черните очила и е задремал на депутатската банка.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР