„Днешният ни брифинг е провокиран от една неистина. Неистина, която

...
„Днешният ни брифинг е провокиран от една неистина. Неистина, която
Коментари Харесай

ГЕРБ: Няма да търпим повече лъжи

„ Днешният ни брифинг е предизвикан от една лъжа. Неистина, която не можем да оставим неадресирана. Много пъти сме запазвали самообладание и приемливост, само че към този момент не. Всяка една неистина ще бъде опровергавана и разкрита. Да стартираме с това, което сътрудника Иво Мирчев сподели през днешния ден, че не е правилно, че техен спонсор е господин Иван Тодоров “, съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев, като сподели разпечатка от Сметната палата, в която името на Тодоров попада.

Тома Биков пък уточни, че ГЕРБ са научили за консултациите при президента за назначение на членове на ЦИК от медиите, а не от президентството и към момента в централата на партията няма постъпила публична покана.



Георг Георгиев разгласи, че „ Демократична България “ са вложили 100 000 евро единствено за онлайн акцията си и ги попита за какво мълчат по тематиките, свързани с Русия.

„ Къде са те да разясняват тематиката с резолюцията на Екологичен потенциал, тематиката със глобите върху представители на Европейски Съюз, да вземем за пример ръководителя на Екологичен потенциал Сасоли? Къде са те да разясняват тематиката с човешките права? Къде са нашите сътрудници по тематиките, касаещи директно евроатлантизма и нашата принадлежност към евроатлантическите институции, нашата сплотеност от Европейски Съюз, от НАТО? Поради каква причина толкоз значими международни процеси, които засягат и България, остават тотално неадресирани от нашите сътрудници от целия политически набор “.

Георгиев подлага на критика и „ ИТН “, като уточни, че водачът им Станислав Трифонов се държи политически плахо.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР