Днешният лунен ден продължава от 03:20 ч. на 12 ноември

...
Днешният лунен ден продължава от 03:20 ч. на 12 ноември
Коментари Харесай

Днес е 27-ми лунен ден: един от най-мистичните дни

Днешният лунен ден продължава от 03:20 ч. на 12 ноември до 04:38 ч. на 13 ноември.

Този ден се счита за мощно тайнствен. Негов знак е Магическият скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което би трябвало да се движите. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение. Време за подготовка за нов витален стадий. Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното знание.

Днес се вслушвайте в своя интуиция. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Замислете се за компликациите, които ви мъчат. Може да намерите внезапно излаз от комплицираните обстановки.

Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден.

Подходящо време за щедрост. Всички останали дейности с парични знаци са обречени на крах. Затова е желателно да се посветите извънредно на спонсорство. Счита се, че парите дадени за щедрост, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Препоръчва се медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Сънищата могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.
 Как да се предпазим от заплахите, които крие Меркурий в Скорпион  Как да се предпазим от заплахите, които крие Меркурий в Скорпион  Как да се предпазим от заплахите, които крие Меркурий в Скорпион  Как да се предпазим от заплахите, които крие Меркурий в Скорпион
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР