Днешният ден определено не бе от най-леките за Даниил Медведев.

...
Днешният ден определено не бе от най-леките за Даниил Медведев.
Коментари Харесай

Нервакът Медведев избухна срещу журналист: Изгонете го от Токио 2020, не искам да го виждам

Днешният ден несъмнено не бе от най-леките за Даниил Медведев. Световният №2 стигна до четвъртфиналите на Олимпийските игри, откакто отстрани Фабио Фонини, само че тежките климатични условия в Токио още веднъж го затрудниха доста. В един миг от мача съдията попита руснака дали се усеща добре, на което той отвърна „ „ Ще довърша мача, само че може да умра. Ако това се случи, кой ще поеме отговорност? “.

Интересните събития към финалиста от Australian Open обаче продължиха и след края на мача. На конференцията след дуела Медведев получи много провокативен въпрос, който го накара да реагира остро против задалия го публицист.

Представителят на медиите попита тенисиста „ Смятате ли, че съветските спортисти на тази Олимпиада носят стигмата на измамници? Как се чувствате по отношение на това? “. На 9 декември 2019 година Русия получи доста съществени наказания поради редовно нарушение на разпоредбите на Световната антидопингова организация (WADA). Страната получи възбрана да взе участие в интернационалните надпревари за интервал от 4 години и не попада в листата с държави-участнички на Олимпийските игри в Токио, а нейните спортистите се състезават за тима на Руския олимпийски комитет (РОК).

Съвсем предстоящо, въпросът не бе признат по никакъв начин добре от Медведев. „ За пръв път в живота си няма да отговоря на журналистически въпрос. Би трябвало да се срамуваш от себе си. Мисля, че би трябвало да отстраните този човек от Олимпийските игри. Не желая да го виждам повече “ – съобщи международният №2.

В идващия си мач на шампионата в Токио Медведев ще се изправи против международния №11 Пабло Кареньо Буста, а при възможен триумф негово понент на полуфиналите ще бъде Юго Умбер или Карен Хачанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР