Днес започва първият ATP 500 турнир за годината – този

...
Днес започва първият ATP 500 турнир за годината – този
Коментари Харесай

Григор Димитров започва участието си в Ротердам


Днес стартира първият ATP 500 шампионат за годината – този в Ротердам. Напълно предстоящо, вниманието на българските почитатели ще бъде ориентирано към Григор Димитров, който ще излезе на корта в Ahoy Arena този следобяд, а негов конкурент ще бъде международният №95 Аслан Карацев.

Това обаче е единствено една от множеството завладяващи срещи в днешния ден, коефициентите за които можете да видите на

Предстоящият конфликт ще бъде четвърти сред Димитров и Карацев. Руснакът надви на четвъртфинала на Australian Open 2021 (2-6, 6-4, 6-1, 6-2), само че няколко месеца по-късно първата ни ракета взе реванш на същата фаза на ATP 250 шампионата в Сан Диего (6-1, 1-6, 6-2). Двамата се изправиха един против различен и в първи кръг на тазгодишното Открито състезание на Австралия, където Димитров се наложи със 7-6(3), 7-5, 6-2.

Димитров е считан за любимец с коефициент от , до момента в който ставката за победа на Карацев е .
Централен корт, от 12:00 Коефициенти
Гласпуул/Хелиоваара – Ст. Циципас/П. Циципас /
Не преди 14:00
Ришар Гаске – Пабло Кареньо Буста /
Не преди 15:30
Григор Димитров – Аслан Карацев /
Жил/Влийген – Грикспоор/Ван де Зандсхулп /
Не преди 20:30
Стан Вавринка – Александър Бублик /
Давид Гофен – Грегоар Барер /



Днес ще бъде сложено началото и на WTA 500 шампионата в Доха. В първите мачове от главната скица ще забележим две шампионки от Големия шлем – Виктория Азаренка и Барбора Крейчикова, които ще се изправят надлежно против Ипек Йоз и Вероника Кудерметова.

Не по-малко забавно ще бъде в квалификациите. Виктория Томова се изправя против международната №82 Медисън Бренгъл в борба за място в главната скица, като мачът е втори в програмата на корт №3 и ще стартира не преди 16:00 ч. В последната фаза от пресявките ще забележим една против друга и две финалистки от US Open – Каролина Плишкова и Лейла Фернандес.



ATP 250 шампионатът в Буенос Айрес ще стартира с напълно испански конфликт сред Педро Мартинес и Бернабе Сапата Мирайес, а в третия мач от програмата Фабио Фонини ще се завърне на корта с мач против Ласло Джере.



Надпреварата в Делрей Бийч започва с мач сред Джордан Томпсън и Денис Кудла, а не преди 01:00 ч. петият в схемата Йошихито Нишиока ще играе с Оскар Оте.



Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР