Днес времето ще бъде слънчево, вятърът ще е слаб от

...
Днес времето ще бъде слънчево, вятърът ще е слаб от
Коментари Харесай

Топла и слънчева събота, по-хладна неделя – с дъжд

Днес времето ще бъде слънчево, вятърът ще е слаб от югозапад. Ще бъде топло, с минимални температури сред 5° и 10° и оптимални сред 22° и 27°, съобщи кореспондент на БГНЕС.

През деня температурите ще доближават в София 22, по Черноморието 22-24, в северните региони 25-27, в южните до 25 градуса.

През нощта против неделя от запад ще стартира нарастване на облачността, което бързо ще обхване цялата страна. В неделя преди обяд в Западна, а по-късно и в Централна и Източна България на доста места ще има превалявания, след обяд в обособени региони интензивни и обилни по количество, съпроводени с гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. В западните региони дневните температури доста ще се намалят и ще бъдат към 10-12 градуса, а в източните ще са към момента високи за първата половина от април към 19 градуса.

През нощта против понеделник преваляванията в цялата страна ще спрат, а в понеделник от запад на изток облачността бързо ще се раздра и ще намалее до слънчево време. Ще е хладно, с оптимални температури сред 10° и 15°. През идващите дни времето ще е най-вече слънчево. Във вторник ще е съвсем безшумно, а в сряда и четвъртък ще духа слаб вятър от североизток. Минималните температури ще са близки до 0°, а дневните ще се покачват и в края на интервала оптималните ще са към 20°. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР