Днес времето ще бъде слънчево. След обяд над планините ще

...
Днес времето ще бъде слънчево. След обяд над планините ще
Коментари Харесай

Очакват ни големи жеги днес!

Днес времето ще бъде слънчево. След обяд над планините ще се развива купеста облачност и на обособени места в масивите от Югозападна България ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 27° и 32°, в София към 28°.

Атмосферното налягане ще се намалява и към края на деня към този момент ще бъде близо до междинното за месеца, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста, в обособени региони на Рило-Родопската област и купесто-дъждовна облачност, там ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб от юг. Температурите още ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан южен вятър. Максималните температури на въздуха ще са от 18°-19° на Шабла до 27° в Бургас. Температурата на морската вода е 13-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 7 мин. и залязва в 20 ч. и 38 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 30 мин. Луната в София залязва 4 ч. и 44 мин. и изгрява в 17 ч. и 30 мин. Фаза на луната: три дни преди пълнолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР