Днес Volkswagen разпространи първата официална снимка на изцяло новото поколение на бестселъра

...
Днес Volkswagen разпространи първата
официална снимка на изцяло новото
поколение на бестселъра
Коментари Харесай

Последни тестове за новия Volkswagen Golf. Идва през есента

Днес Volkswagen популяризира първата официална фотография на напълно новото поколение на бестселъра на марката- Golf, и обяви, че моделът е навлязъл в последната си фаза на тествания.

За новата генерация на Volkswagen Golf, която ще стъпи на пазара след повече от 35 000 000 произведени представителя на седемте поколения на модела, от компанията споделят, че тя ще бъде цифрова, интелигентна и обвързвана. Колата ще постави началото на нова епоха на електрифицираното задвижване, комуникацията с околния свят, допълнителните услуги и функционалности, както и на решенията за асистирано ръководство.

От Volkswagen споделят, че фотографията на замаскираната предпроизведствена версия на Golf 8 безспорно асоциира новата генерация към познатото ДНК на модела, но не разкрива нищо за дребните елементи, с които ще се отличава новата кола.

"Към този миг ние няма да разкрием всички елементи за новия Golf, само че сами можете да усетите неговите елегантни пропорции ", разяснява Клаус Бишоф, директор на подразделението Дизайн на Volkswagen. "Новото потомство ще бъде истински магнит за погледите! ", споделя той за колата, която ще видим през есента на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР