Днес виждаме доста добра координация между ГЕРБ, ДПС и БСП,

...
Днес виждаме доста добра координация между ГЕРБ, ДПС и БСП,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Виждаме доста добра координация между ГЕРБ, ДПС и БСП, хартиената коалиция е възможна

Днес виждаме много добра съгласуваност сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, тъй че тройна коалиция, както ние я назоваваме " хартиената коалиция “ е напълно допустима. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната “ Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание, съобщи " Фокус “.

" Дори когато взеха решение да махнат отпечатката от машините да бъде част от изборните бумаги, това сподели безспорна подготвеност за замяна на вота и действително работа против българския интерес и те го направиха доста координирано. Така че всичко може да се чака “, счита той.

" Ние, когато дадохме тези гаранции, които изисквахме, искахме да забележим дали този парламент е кадърен да поема отговорност с ясни политики, като еврозоната, Шенген, обществена политика. Искахме да забележим дали тези партии могат да надскочат себе си. Това, което видяхме, че не могат. Те пристъпиха всички граници по отношение на салдото сред хартията и машините. Те ги направиха тези машини цялостни принтери, което значи, че няма по какъв начин те да поддържат едно държавно управление на малцинството с антикорупционна политика “, посочи Петков.

По думите му тази заран са им дали финален късмет протоколите от машините най-малко да стоят някъде в документите, само че когато е видял, че и на това не са подготвени, към този момент се е разкрил явен претекст, че се отива на избори и се подменя вота.

" Ужасно съм отчаян от това, което тези три партии направиха в последните часове. Една такава тройна коалиция би била рискова “, акцентира съпредседателят на Политическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР