Днес ви представяме един интересен тест. Той се отнася до

...
Днес ви представяме един интересен тест. Той се отнася до
Коментари Харесай

Каква птица си, според месеца на раждане? Много точен тест

Днес ви представяме един забавен тест. Той се отнася до месеца ви на раждане. Според това в кой месец от годината сте родени има птица, която ви подхожда. Това сходство разкрива доста за личността и характера ви. И по този начин, в случай че сте родени сред 1 и 31 януари, птицата ви е Феникс. Тя символизира добротата и саможертвата в името на положителното. Родените в този интервал имат мощна воля, бърз разум и изразено възприятие за правдивост. Птицата на родените през февруари е кълвачът. Хората, родени тогава, са доброжелателни и подготвени да оказват помощ на всеки, който се нуждае от помощ.

Родените през март пък се въплъщават с лястовичката. Тя символизира шанса и вярата. Хората, родени през март са доста правилни, дръзки и умеят да съчувстват на другите. Родените през април подхождат на хищната птица сокол. Соколите са амбициозни, мощни и устремени. Хората, родени тогава са положителни стратези и постоянно имат подготвен проект за деяние. Птицата на родените през май е фазанът. Фазанът се свързва с триумфа и любовта. Хората, родени тогава са упорити, търпеливи и непрекъснати в напъните си.

Птицата на родените през юни е пеликанът.

Хората, родени тогава се характеризират с състрадание, ученолюбивост и готовността за всеотдайност. Птицата на родените през юли е паунът. Пауните се свързват с гордостта, хубостта и дълголетието. Хората, родени тогава са вежливи, интелигентни и благородни. Птицата, съответстваща на родените през август е гълъбът. Хората, родени тогава са държат на фамилията и околните си и са подготвени на всичко за тях. Птицата на родените през септември е жеравът. Хората, родени тогава са положителни анализатори и имат мощно развита вътрешен глас. Птицата на родените през октомври е лебедът. Лебедът се свързва с изящността и чистотата. Хората, родени тогава, са доста търпеливи и умеят да балансират. Птицата на месец ноември е ястребът. Родените през ноември са уверени, властни и доста положителни водачи. Птицата на декември месец е орелът. Хората, родени тогава са ерудити, обичат да получават нови познания и са работливи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР