Днес в по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време.

...
Днес в по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време.
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 12° и 17°

Днес в по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Преди обяд на обособени места в равнините и котловините видимостта ще е понижена. Постепенно облачността от запад-югозапад ще се усилва и вплътнява и след обяд тук-там Западна България ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 12° и 17°, в София към 11°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността от запад-югозапад също ще се усили и след обяд в масивите от Югозападна България ще има превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14°-16°. Температурата на морската вода е от 12° по северното крайбрежие до 18° по южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 12 мин. и залязва в 17 ч. и 8 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 56 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. и 55 мин. и залязва в 15 ч. и 46 мин. Фаза на луната: три дни преди новолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР