Днес в 17:00 часа на стадион Ивайло във Велико Търново

...
Днес в 17:00 часа на стадион Ивайло във Велико Търново
Коментари Харесай

Левски е длъжен да продължи възхода си във Велико Търново

Днес в 17:00 часа на стадион " Ивайло " във Велико Търново приема в среща от 18-ия кръг на efbet Лига. И двата отбора се нуждаят от трите точки в този мач и всеки от тях ще направи всичко допустимо, с цел да пречупи съпротивата на своя противник.

Левски идва в старопрестолния град с мисълта да продължи да надгражда след триумфа си в предишния кръг против. " Сините " имат доста да наваксват след слабото показване през есента, само че към този момент има първи признаци за усъвършенстване в представянето на тима. Сега обаче отборът на най-вече има потребност от неизменност и серия от победи. Всичко друго с изключение на триумф през днешния ден ще се одобри като неуспех от последователите, имайки поради, че отсреща е последният в класирането.

В същото време обаче Етър ще се бори със зъби и нокти за всяка точка в този мач. Те към момента на на дъното на класирането и нямат право на неточности. " Болярите " не започнаха по най-хубавия метод след подновяването на сезона, като позволиха тежко проваляне от в Разград. Сега те би трябвало бързо да се отърсят от тази загуба, защото им следва нов тежък дуел.

Треньорът на домакините има положителни мемоари от последните си мачове против Левски. Той непроменяемо ликуваше във всяка от предходните си 4 срещи със " сините ". Разликата е обаче, че тогава той бе отпред на.

Иначе статистиката е мощно в интерес на Левски. В досегашните 57 мача сред тези два тима в елита, Етър има единствено 6 триумфа, до момента в който 12 мача са приключили наедно и останалите 39 са били извоювани от " сините ". През първия полусезон срещата на " Герена " приключи с сложен триумф с 2:1 за домакините.

Томаш няма да може да употребява в този дуел санкции, както и панамеца Хосе Кордоба, който не бе картотекиран в точния момент. Мсички останали играчи обаче са здрави и разполагаем, тъй че единайсеторката на Етър евентуално ще бъде формирана от Господинов на вратата и пред него в отбрана Илиев, Крачунов, Иванов и Хубчев. Кацаров и Мечев ще са двамата опорни халфове, а Алдаир ще работи като плеймейкър. Младенов и Кнежевич ще стартират на крилата, а в офанзива ще работи Боруков.

В Левски мачът пропущат само трайно контузените братя Цоневи и. Славиша Стоянович евентуално ще изведе на терена Микулич под рамката и Михайлович, Монсалве, Сулака и Галчев в отбрана. Мохамед и ще оперират по крилата, а Райнов и Юруков ще бъдат в средата на терена. В офанзива пък ще си партнират Бари и Робърта.

efbet Лига, 18 кръг:

ЕТЪР - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

ЕТЪР: Господинов, Илиев, Крачунов, Иванов, Хубчев, Кацаров, Мечев, Младенов, Алдаир, Кнежевич, Боруков

ЛЕВСКИ : Микулич, Михайлович, Монсалве, Сулака, Галчев, Мохамед, Райнов, Юруков, Димитров, Бари, Робърта

Стадион: " Ивайло ", Велико Търново
Съдия: Драгомир Драганов
Начало: 17:00 часа

efbet Лига 18 кръг, неделя 21 февруари  Етър 17:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР