Днес в 14:00 часа ще се изиграе отложената среща между

...
Днес в 14:00 часа ще се изиграе отложената среща между
Коментари Харесай

Берое иска да продължи възхода си срещу Монтана

Днес в 14:00 часа ще се изиграе отсрочената среща сред между и от 13-ия кръг на efbet Лига. стратегия мачът трябваше да се изиграе в края на ноември, само че бе отсрочен поради многото заболели от COVID-19 в състава на старозагорци. Така дуелът бе изместен за днешната дата.

Това сякаш е от изгода за домакините, които се намират в отлична форма преди днешния дуел. Заралии са в серия от три следващи победи и ще се надяват да продължат възхода си с още един триумф на сметката си.

Монтана пък е на противоположния полюс. Отборът е в серия от 7 следващи мача без триумф и върви стремително надолу в класирането. Играчите на Атанас Атанасов ще се надяват да спрат пропадането си, въпреки задачата им да не е по никакъв начин лесна.

Статистиката обаче дава очаквания на гостите, които са с много изравнени индикатори със своя противник в досегашните 16 мача сред двата отбора в елита. Монтана има 5 победи, до момента в който за Берое те са 7, а 4 срещи са приключили наедно.

Старозагорци имат някои проблеми преди днешния мач. Стив Фуртадое осъден, а Алиун Фол не съумя да се възвърне и също не попадна в групата. Така може би ще промени схемата на игра на 4-4-2. Много евентуално е той да заложи на Ганев на вратата и Хасани, Мезаг, Ангелов и Стоянов в отбрана. Цветков и Минчев ще са опорни халфове, а Макута и ще работят на крилата. В офанзива ще си партнират Конте и Кукута.

В същото време гостите са без особени кадрови проблеми. Атанас Атанасов евентуално ще избра да стартира мача с Макенджиев на вратата и пред него в защита Башлиев, Михов, Сенхаджи и Кики. Каменов и Ангелов ще са отбранителните полузащитници, а Минков и Тасев ще работят на двете крила. В офанзива ще се разчита на Бари, а зад тила му ще го поддържа Георгиев.

efbet Лига, 13 кръг:

БЕРОЕ - МОНТАНА

Вероятни сформира:

БЕРОЕ: Ганев, Хасани, Мезаг, Г. Ангелов, Стоянов, Цветков, Минчев, Еривалдо, Макута, Конте, Кукута

МОНТАНА : Макенджиев, Башлиев, Михов, Сенхаджи, Кики, Каменов, Я. Ангелов, Минков, Георгиев, Тасев, Бари

Стадион: " Берое ", Стара Загора
Съдия: Ивайло Стоянов
Начало: 14:00 часа

efbet Лига 13 кръг, събота 19 декември  Берое 14:00предстои  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР