Днес в 13:08 ч. настъпва лятното слънцестоене и Слънцето преминава

...
Днес в 13:08 ч. настъпва лятното слънцестоене и Слънцето преминава
Коментари Харесай

В деня на лятното слънцестоене си намислете желание, то ще се изпълни!

Днес в 13:08 ч. настава лятното слънцестоене и Слънцето минава в символ Рак. Този ден се смята за начало на астрономическото лято – пикът на напъните на природата. По време на събитието може да се обърнете към Слънцето и да поискате да ви огрее в лъчите си да ви оказва помощ в персоналните каузи, да извърши вашата фантазия. След това си намислете предпочитание. Смята се, че то ще се извърши до една година. За това ще помогне Слънцето, което в този момент има невероятна мощ. Не пропускайте този специфичен ден! Ако пропуснете времето, може към момента да го извършите през целия ден, само че по ярко, написа novini.bg.

Луната e в символ Везни до 22:12 ч. на 22 юни. В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Повишава се общителността, ползата към противоположния пол, емоционалността, изостря се възприятието за правдивост и в това време може да има колебливост. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Да не се претрупват бъбреците, тъй като в този момент са уязвими. Добре е да им се дава Рейки. Пийте по-малко течности.

8 лунен ден (продължава от предния ден до 14:25 ч. на 21 юни) Може да се случат непредвидими събития. Денят изисква дейни дейности, непрекъснато придвижване, промени. Време за втори късмет. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте суетенето и бързането. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се вземат решение логичен задания. Всичко замислено, планувано и стартирано се реализира по-бавно, в сравнение с сте очаквали. Добре е за самостоятелна работа, а работата в колектив би трябвало да се ограничи. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията.

9 лунен ден (започва от 14:25 ч. на 21 юни продължава до 15:30 ч. на 22 юни) Време на енергиен поврат. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

В 9-и лунен ден нищо не се случва инцидентно. Всичко, с което би трябвало да се справите през днешния ден, са вашите нерешени проблеми в предишното. Време е да ги решите.

Съществува нужда от енергийно позволение сред съзнателното и безсъзнателното у човек, вашата реакция на силата на деня дефинира нивото на вашата осъзнатост. В 9-ти лунен ден хората постоянно изпадат в подвеждане, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, уплахи. Причините в 9-ти лунен ден се зараждат в 8-ми. Важно е да контролирате страстите и при ненормалност да анализирате, кое е довело до това, само че аргументите би трябвало да търсим вътре в себе си. Ако вътрешното положение се наруши, налага се малко време да прекарате в резонансна конюнктура: след пребиваването измежду доста хора, да останете в тясно другарство или усамотение.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. На нивото на тялото денят е обвързван с гърдите (сърдената чакра), коремната област и органите на кръвообръщението. Не е добър симптом, в случай че ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за прочувствена ненормалност.

Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Не се гледайте в огледало, може да ви се появи възприятие за непълноценност. Желателно е по-малко да спите. Благоприятно е за осъществяване на диагностика, за поддържане на кожата. Препоръчва се разчистване на пространствата физически и ментално.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.

Добре е да се въздържате от подстрижка.

През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Венера в съпротива с Марс - време на въздействие 20, 21, 22 юни

Нараства агресивността, раздразнителността, неконтролираната страст, ускорява се половия интерес, зачестяват прояви на ревнивост, в това време води до занемаряване ползите на околните, колегата, липса на деликатност и деликатност, предпочитание за налагане посредством мощ и власт. Засилва се пристрастеността към занимания и търсене на наслаждение. Времето не е уместно за приемане на посетители, за фамилни тържества, за пояснения, задължения, бракове. Възможни са различия, кавги, кавги, разлъка, измяна, отчаяние от обичания човек.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР