Днес, в 09:00 ч. сутринта, в ДКК имахме проверка от

...
Днес, в 09:00 ч. сутринта, в ДКК имахме проверка от
Коментари Харесай

Директорът на ДКК: Имахме проверка от ДАНС сутринта

" Днес, в 09:00 ч. сутринта, в ДКК имахме инспекция от ДАНС . Тази инспекция е обвързвана с ръководството на ВМЗ " Сопот " . Това съобщи на конференция новоназначеният изпълнителен шеф на сдружението Венцислав Димитров .

По думите му няма подозрение фактът, че би трябвало да се вкарат промени в сдружението.

" Военно-промишленият комплекс се нуждае от успокоение, с цел да работи, защото има чувствителни крайни клиенти и те по никакъв метод не приветстват това, което се случва през последните седмици ", сподели още Димитров.



" За хората най-големият проблем в завода е неналичието на фрагменти , които могат да правят тази работа ", допълниха от сдружението.

По-рано днес служебният министър на стопанската система Никола Стоянов съобщи, че ВМЗ " Сопот " съзнателно се води към банкрут.



В отговор на обвиняването, бившето управление на сдружението уточни, че сегашната ситуация не е изненада за никого. " Беше ясно още с назначението на Никола Стоянов от президента Румен Радев, че ще се търси реванш и възмездие. Служебният министър на стопанската система Никола Стоянов изрече пред медиите голям брой погрешни изказвания, да не кажа неистини и съм задължен да отговоря ", сподели досегашният ръководител на съвета на шефовете на ВМЗ " Сопот " Мариян Йовчев .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР