Днес Центърът по трансфузионна хематология ще работи, докато има желаещи

...
Днес Центърът по трансфузионна хематология ще работи, докато има желаещи
Коментари Харесай

Спешно! Бургаска родилка се нуждае от кръв, за да прегърне бебчето си

Днес Центърът по трансфузионна хематология ще работи, до момента в който има искащи да дарят подадат ръка на Маргарита

Бургаска родилка незабавно се нуждае от кръв, с цел да прегърне отрочето си. 33-годишната Маргарита Драганова е получила затруднения след раждането и сега лекарите в УМБАЛ „ Дева Мария “ се борят за живота й, написа " Флагман ".

Бебчето й се появило на бял свят на 14-ти април, в събота. Часове по-късно тя се е почувствала зле и се е открило, че има вътрешни кръвоизливи. 

Кръвният център в Бургас работи до 14:00 ч. и защото искащите да оказват помощ на Маргарита били десетки, от Центъра по трансфузионна хематология обяснили, че няма по какъв начин да ги поемат всички до края на работния ден, настояват околните на Маргарита. 

" Наши близки от цяла България потеглиха за Бургас, с цел да оказват помощ на лъчезарната ни Марги. Моля най-малко за през днешния ден да удължат работния ден на Кръвния център да може да поеме всички искащи. Всяка секунда за здравето й е значимо! ", зове бащата на родилката.

От УМБАЛ-Бургас успокояват, че Центърът по трансфузионна хематология ще работи, до момента в който има искащи да дарят кръв. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР