Днес трябва да вярвате в себе си и ще успеете.

...
Днес трябва да вярвате в себе си и ще успеете.
Коментари Харесай

Днес трябва да вярвате в себе си и ще успеете

Днес би трябвало да вярвате в себе си и ще съумеете. Денят ще се подрежда не доста удобно. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Не би трябвало през днешния ден да разчитате прекомерно на своя обичан човек, даже да е доста виновен и благонадежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи в действителност единствено от Вас, тъй като другояче ще бъде огромна вероятността да сгрешите и да се получи напълно не оня реаултат, който бихте желали.
Телец
Помните ли, по какъв начин в старите холивудски филми героят внезапно се окзаваше в избавителна лодка, а не след дълго ставаше ясно, че има пробив? Днес можете да избегнете сходни моменти на суматоха, надигайки глас незабавно щом разберете, че нещата не са както би трябвало. Сега няма време да запазвате успокоение, или да позволявате на оня, който Ви плаши, да Ви затваря устата. Трябва да вярвате в себе си и в това, че можете да предложите мир, доколкото имате утешителен резултат дори и при най-сложните обстановки.
Близнаци
Хубав ден, в който във вашите връзки да се появи трети. Но не непотребен и дори не запасен! Просто някой, който ще обичате и ще ви се желае да се грижите за него. Заедно. Котенце, кученце, папагалче или бебе – решете сами. Само че обезателно решете този въпрос заедно…
Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.
Лъв
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас – личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.
Дева
Съвсем няма да Ви бъде елементарно през днешния ден да се помирите с това, че връзките с тогавашния и настоящ обичан човек са се трансформирали, и то – в не най-хубавата посока. Дори и да се опитате да пооправите нещата, само че до какъв брой си заслужава? Всичко си върви по своя ред в една закономерна поредност.
Везни
Днес най на края ще намерите отговор на оня въпрос, който Ви е мъчил от много дълго време. Наистина, ще се наложи много да се постараете,но в множеството случаипроцесът на угаждане на любознанието в множеството случаи минава през много премеждия.
Скорпион
Днес ще си дадете, че обстановка, аналогична на тази, която в този момент съществува межди Вас и Вашия обичан човек, към този момент се е случвала. Остава единствено да си спомните, по какъв начин сте се държали тогава, да разберете какво не би трябвало да вършиме, и да измислите някакво ново решение на този еднакъв проблем.
Стрелец
Ще се сблъскате със съществени професионални проблеми и ще се наложи да признаете, че не сте избрали допустимо най-верния път, и е време да започнете оттегляне, в случай че, несъмнено, сами не желаете да се напъхате в улица без излаз. Имате късмет да разчитате на поддръжката на авторитетни хора, само че не забравяйте, че тяхната отзивчивост ще е подплатена от персонален интерес към Вас. Единствената опасност за Вашите персонални връзки са непредсказуемостта и непоследователността на личното Ви държание, а Вие ту сте обхванати от любезност, ту сте обидчиви и раздразнителни. Стегнете се, тъй като другояче общуването с Вас ще стане съществено тестване за Вашите близки.
Козирог
Днес най-накрая ще разберете, какво желаете от своя персонален живот като цяло, и от Вашия обичан човек в частност. Само не избързвайте да реализирате незабавно намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още на следващия ден ще се оцвети в напълно други цветове…
Водолей
Когато през днешния ден се сблъскате с проблемите на клиентите, ще се наложи да се заставите да деянията самообладание, защото това надали ще Ви се удаде по натурален метод. Понякога се основава усещане, че хората предумишлено се стремят да Ви изкарат от релси, само че Вие просто не можете да си позволите, да им извършите подобен подарък. Отстъпете и се престорете, че те беседват сами със себе си. В края на крайщата всеки, които се пробва да Ви аргументи зло, в действителност предизвиква зло на личния си живот, не е ли по този начин? Най-добрата тактика не е борба, а състрадание.
Риби
През това денонощие няма да е елементарно да намерите правдивост, изключително по кардинално значими въпроси. Сега би трябвало да запазите успокоение и да не нарушавате настоящите порядки. За да получите отбрана от закона, би трябвало персонално да се справите с някои интересуващи Ви пунктове от гражданския или криминален кодекс. През този ден нараства вероятността от затруднения в персоналния живот. Любовна среща може да бъде анулирана по отношение на неподходящи условия. Интимна среща е способна да донесе разочарования, вместо предстоящото наслаждение.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР