Днес сутринта, започвайки в 6.00 ч., руските окупатори атакуваха градовете

...
Днес сутринта, започвайки в 6.00 ч., руските окупатори атакуваха градовете
Коментари Харесай

Руските терористи са атакували Украйна с микс от различни ракети

Днес сутринта, започвайки в 6.00 ч., съветските окупатори нападнаха градовете на Украйна от всички посоки със гибелен микс от ракети. те са изстрелвани от акваториите на Черно и Каспийско море. Това заяви командването на украинските Военновъздушни сили. 
 
" Използвани са високоточни крилати ракети с наземно, морско и въздушно базиране. X-101, X-555 са изстреляни от окупаторите от региона на Каспийско море, от единавесет самолети-ракетоносци от стратегическата бомбардировъчна авиация Ту-95 и Ту-160. Крилати ракети " Калибър " - от кораби в Черно море.
 
 Стратегически ракетоносец Ту-160М Стратегически ракетоносец Ту-160М Източник: Wikipedia
ОТКР (оперативно-тактически ракетни комплекси) " Искандер " с наземно базиране - от разнообразни посоки. Освен това врагът е употребявал ракети от зенитно-ракетни комплекси С-300 и РСЗО " Торнадо-С ", декларират от командването на Военновъздушни сили. 
 
До обяд през днешния ден съветските агресори са изстреляли 83 ракети, от които са свалени 43. Освен това, украинската Противовъздушна отбрана е свалила 9 от употребяваните от съветските терористи ирански дронове-камикадзе " Шахид-136 ". 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР