Днес след 16 ч. бе възстановено движението на леките автомобили,

...
Днес след 16 ч. бе възстановено движението на леките автомобили,
Коментари Харесай

Пуснаха движението за леки автомобили в района на пострадалия виадукт на АМ Струма

Днес след 16 ч. бе възобновено придвижването на леките коли, пътуващи към Кулата в сектора от Автомагистрала " Струма " край Дупница. Извършените през днешния ден проби на носимоспособността на оборудването при 62-ри км потвърдиха първичните оценки на специалисти, че е допустимо стартиране на трафика в платното за София, което е по-слабо наранено от пожара в депото за боклуци.

Днес и на следващия ден, 24 август, в сектора от Автомагистрала " Струма " ще минават леките коли, пътуващи към Кулата, а идващите от Кулата към София ще са по Е-79. В неделя и понеделник, когато трафикът от Гърция към столицата е по-интензивен, по автомагистралата ще минават леките коли за София, а тези за Кулата ще бъдат по Е-79. Целта е оптимално облекчение на водачите в края на работната седмица и през почивните дни.

През идната седмица в делничните дни за прекосяването на леките коли в платното за София на Автомагистрала " Струма " край Дупница ще бъде направена спомагателна краткотрайна организация на придвижването според от интензивността на трафика.

На този стадий придвижването на тежкотоварните транспортни средства остава напълно по Е-79. За повишение на сигурността от 14 ч. през днешния ден до 20 ч. в събота - 24 август, транспортните средства над 12 тона, пътуващи към Кулата, ще бъдат пренасочвани от Автомагистрала " Струма " към Е-79 при пътен възел " Долна Диканя ". При пътен възел " Бобошево " тежкотоварните камиони още веднъж ще не престават пътуването си по автомагистралата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР