Днес ще стане ясен и вторият 1/4-финален сблъсък на Световното

...
Днес ще стане ясен и вторият 1/4-финален сблъсък на Световното
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018 НА ЖИВО: Испания - Русия

Днес ще стане явен и вторият 1/4-финален конфликт на Световното състезание по футбол . В първия дуел от неделната програмата един от главните фаворите - Испания, ще търси триумф против домакина Русия.
Срещата стартира тъкмо в 17 часа и може а следите 1/8-финалната борба НА ЖИВО в Sportlive. bg .
За трите мача, които някогашният международен отличник изигра досега, испанците демонстрираха положителната си игра едвам за към 30 минути против Португалия, както и 15-ина в конфликта с Иран. Въпреки това тимът завоюва група B и ще се изправи против домакина Русия, който записа две победи и 1 загуба в група A.
Испания разполага с извънредно първокласен състав, който има мощна на всички места - по крилата, през центъра, в действителност на всички места. Иско, Иниеста и Бускетс оперират чудесно пред наказателното поле, а Карвахал и Алба са непрекъсната опасност през фланговете. Този път испанците разполагат и с добър таран в лицето на Диего Коща, който е в отлична форма и има 3 гола на Световното. Часове преди дуела се появи тревожна информация, съгласно която бранителят Жерар Пике може да пропусне срещата поради контузия, която е получил по време на подготовка. Дали това ще се случи, ще разберем малко след 16 часа, когато към този момент ще бъдат ясни стартовите сформира.
" Сборная " от своя страна сподели отлични качества в нахлуване, и то най-много по крилата. Там Черишев и Жирков комбинират чудесно отляво, а Головин в ролята на плеймейкър действаше чудесно в първите два мача. След това той получи малко отмора против Уругвай и това си пролича. Другата добра вест е, че се разигра Артьом Дзюба, който вкара към този момент 3 гола на Световното по футбол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР