Днес ще споделим с вас един невероятен трик, благодарение на

...
Днес ще споделим с вас един невероятен трик, благодарение на
Коментари Харесай

Невероятен ТРИК, с който ще премахнете драскотините по кожата

Днес ще споделим с вас един необикновен трик, с помощта на който ще можете да премахнете за нула време драскотините, появили се по новите ви кожени обувки.

На никой не би му станало прелестно, когато забележи, че новата облага, за която не малко се е охарчил, е към този момент унищожена. Няма място обаче за суматоха и драми. Имаме решение за този проблем и всичко, което се изисква от вас, е да запазите хладнокръвие. Помнете, че съвсем всяка една движимост може да бъде поправена, стига да умеете да си служите с верните похвати.

Трик, с който ще спасим кожата от драскотини

Този трик дава отлични резултати както при кожените обувки, по този начин и при всичко останало, което бива направено от този материал. Това може да е канапе, диван, чанта или друго.

Много е значимо да си отделите няколко минути и да действате.

Като за начало е добра концепция да почистите повърхността, която е белязана с няколко дълбоки линии. Те може и да не са забележими от останалите, само че когато човек знае за тяхното битие, избира да ги заличи.
 Как да премахнем неприятната миризма от обувките? Как да премахнем неприятната миризма от обувките?
Около 20% от популацията в Европа страда от подобромхидроза или неприятна миризма на краката заради аргументи като неприятна диета, метаболитни нар...

Нужни са ви лак за нокти или лепило. Който и от двата материала да изберете, няма да сгрешите. Добре е обаче, в случай че ползвате лак за нокти, да изберете цвят, който е оптимално непосредствен до този на кожата. За да не се притеснявате, че може да се получи някакво разминаване, заложете на прозрачен подобен. Все отново няма по какъв начин да сте сигурни дали в бързината ръката ви не ще се отплесне по хубавичко част от обувката.

С помощта на съчка за зъби вземете напълно малко количество от слепващия материал и го нанесете там, където са драскотините. Притиснете доста крепко с длани и изчакайте по този начин няколко минути.

След това третирайте мястото с багра за обувки или друга, профилирана за кожата, чиито следи сте заличили. Това е всичко.

Всяка една драскотина е „ маскирана ”и освен това с минимални старания!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР