Днес ще си говорим за един от важните моменти в

...
Днес ще си говорим за един от важните моменти в
Коментари Харесай

Пролетното равноденствие в астрологията - време е за ново начало

Днес ще си приказваме за един от значимите моменти в годината и това е настъпването на действителното й начало- пролетното равноденствие. Това се случва на 20-ти март и тогава денят стартира да пораства.

Пролетното равноденствие е момента, в който навлизаме в знака на Овена - миг на старт, ново начало, алегорично раждане.

"Досега не имах вяра в тая ретроградна Венера, обаче по този начин ме зашлеви тоя път... "

От пролетното равноденствие до есенното на 22-ри септември, което е момента на навлизането в знака на Везните, е тази половина от годината, в която се случва следното нещо - повишаването на светлината, която е израз на съзнанието, сочи за интервал, обвързван със съзнателното създаване и слагане на направления, осъществяване на хрумвания и цели.

Това е времето, в което имате опция да действате, да създавате и изграждате личността си, свързвайки проявлението на нейните разнообразни аспекти в единна целокупност.

Ако си някоя от тези 4 зодии, евентуално постоянно ще страдаш за любовта...

След като довършихме и пуснахме всичко належащо в Риби, в този момент, заредени със мощ, порив и религия, идва време за новото начало, новите направления и цели и предприемането на дейности, с цел да могат по времето на Телеца - идващия Овена знак, обвързван със земята, да се демонстрират материалните резултати от вашите старания.

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР