Днес ще се изиграят четири мача от плейофите в зона

...
Днес ще се изиграят четири мача от плейофите в зона
Коментари Харесай

Четири плейофа за Мондиал 2022 в зона Европа днес

Днес ще се изиграят четири мача от плейофите в зона Европа за присъединяване на международното състезание по футбол в Катар в края на годината. 

В най-интересния поток Италия посреща Северна Македония в Палермо, а траялият напред отбор ще се срещне с спечелилия от Португалия - Турция. Ако няма изненади, се чака да има пряк конфликт за присъединяване на Мондиал 2022 сред последните два европейски първенеца Португалия и Италия, който ще се организира в Порто на 29 март.

Предварителната стратегия на другите два потока бе нарушена от войната в Украйна. Полша трябваше да гостува на Русия в Санкт Петербург, само че откакто УЕФА и ФИФА изхвърлиха руснаците от присъединяване в интернационалните шампионати, Полша получи непосредствено присъединяване във финалния плейоф. Там поляците ще посрещнат в Хожув спечелилия от дуела сред Швеция и Чехия, който ще се играе довечера

В Кардиф Уелс посреща Австрия, а спечелилият ще срещне спечелилия от баража сред Шотландия или Украйна, който бе отсрочен за юни поради протичащото се в Украйна.

Програма на плейофите за Мондиал 2022:

От 21:45 часа (наше време)

Италия - Северна Македония

Португалия - Турция

Швеция - Чехия

Уелс - Австрия. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР