Днес ще са краткотрайни валежите и гръмотевиците ще има на

...
Днес ще са краткотрайни валежите и гръмотевиците ще има на
Коментари Харесай

Валежите постепенно ще спират

Днес ще са краткотрайни преваляванията и гръмотевиците ще има на повече места в следобедните часове. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната – сдържан северен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 24° и 29°.

Късно след обяд и вечерта още веднъж ще завали и на морския бряг. Ще духа сдържан вятър, който след обяд ще отслабва. Максималните температури на въздуха ще са от 24 до 27°, морската вода е към 21-23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна, като основно в следобедните часове, ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър.

Циклонът Генезис, причина за бурите на Балканите към този момент се изтегля на изток и макар че и на следващия ден на полуострова към момента ще има превалявания, те към този момент ще са на по-малко места и с по-малка активност.

У нас през идващите дни времето ще е най-вече слънчево, с повече купести облаци в следобедните часове, само че единствено на обособени места ще превали. Вятърът ще отслабне и още веднъж ще стане от североизток. Температурите ще са с градус-два по-ниски.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР