Днес ще е предимно слънчево с разкъсана висока, а над

...
Днес ще е предимно слънчево с разкъсана висока, а над
Коментари Харесай

Днес ще бъде предимно слънчево, с максимални температури между 19° и 24°

Днес ще е най-вече слънчево с раздрана висока, а над Северна България и междинна облачност. Преди обяд тук-там котловините и към водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините - сдържан вятър от юг-югозапад и с него ще продължи преносът на топъл въздух. Максималните температури ще са сред 19° и 24°, в София - към 21°. Това оповестиха за Агенция " Фокус " от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. В утринните часове тук-там по крайбрежието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са 16°-20°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан запад-югозападен, по най-високите елементи - сдържан северозападен вятър. Ще се затопли и оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра към 12°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР