Днес ще бъде слънчево. В сутрешните часове на места в

...
Днес ще бъде слънчево. В сутрешните часове на места в
Коментари Харесай

Горещо време и днес с температури между 33° и 38°

Днес ще бъде слънчево. В утринните часове тук-там в източните региони ще има мъгла. Следобед краткотрайни нараствания на облачността ще има над масивите от Западна България, само че ще е съвсем без превалявания.

Ще духа слаб, в Дунавската низина и югоизточните региони - краткотрайно сдържан вятър с източна съставния елемент. Максималните температури ще бъдат сред 33° и 38°, в София към 34°. В мощ е предизвестие от първа степен – код жълто за рисково горещо време в 14 области от Западна и Централна България.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър с източна съставния елемент. Максималните температури ще бъдат 27°-30°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Следобед краткотрайни нараствания на облачността ще има над масивите от Западна България, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа най-вече сдържан вятър с източна съставния елемент. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 28°, на 2000 метра - към 20°.

Новата седмица ще стартира със слънчево време, а температурите в понеделник ще се покачат още и оптималните ще са сред 34° и 39°. През нощта против сряда над Западна България ще се заоблачи и тук-там ще превали и прегърми.

В сряда валежи се чакат над западните и централните региони, в четвъртък и на изток, а температурите ще тръгнат надолу.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР