Днес ще бъде предимно слънчево, но още преди обяд над

...
Днес ще бъде предимно слънчево, но още преди обяд над
Коментари Харесай

Дъжд над Западна България и Родопите, температурите - до 36° -

Днес ще бъде най-вече слънчево, само че още преди обяд над Западна България и Родопската област ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан, краткотрайно до мощен запад-северозападен вятър.

Максималните температури ще бъдат сред 28° и 33°, в крайните югозападни региони до 36°, в София 28°-29°.

Над планините ще доминира слънчево време, само че към и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в масивите от западната половина от страната ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 16°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан, най-вече запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 30°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, малко по-ниско от междинното за юни.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 50 мин. и залязва в 21 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 17 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 7 мин. и залязва в 14 ч. и 47 мин.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР