Днес ще бъде предимно слънчево и все още топло. В

...
Днес ще бъде предимно слънчево и все още топло. В
Коментари Харесай

От четвъртък по-ниски температури

Днес ще бъде най-вече слънчево и към момента топло. В четвъртък с сдържан вятър от северозапад над страната ще нахлува леден въздух и температурите ще се намалят с към 10 градуса, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Валежи се чакат тук-там в планинските региони. Сутрешните температури ще бъдат в необятни граници – сред 10 и 18 градуса, а следобедните ще бъдат сред 19 и 23 градуса. В Северна България дневните температури ще бъдат сред 18 и 21 градуса, в Южна България до към 23 градуса, по Черноморието 20-21 градуса със слаби валежи тук-там, за София към 20 градуса.

В петък превалявания не се чакат, ще има раздрана облачност, само че ще остане по-хладно. Дневните температури ще бъдат сред 18 и 21 градуса, нощните температури ще се намалят и тук-там в Западна България ще бъдат към 7-8 градуса.

В събота ще бъде ясно и слънчево, заран температурите ще бъдат много ниски – сред 4 и 9 градуса, тук-там ще има и температури към 3 градуса. Дневните температури ще бъдат сред 20 и 24 градуса, за София към 20 градуса. В неделния ден основна смяна на времето не се чака – заран ще бъде студено, следобяд топло – като денем температурите ще бъдат към 20-23 градуса. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР