Днес ще бъде предимно облачно, на много места с валежи

...
Днес ще бъде предимно облачно, на много места с валежи
Коментари Харесай

Дъжд и сняг в последния работен ден от седмицата

Днес ще бъде най-вече облачно, на доста места с превалявания от дъжд. В западните региони има условия за обилни количества. В крайните южни планински елементи ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър и там е допустимо да прегърми. В останалата част от страната вятърът ще е най-вече слаб от североизток и с него ще прониква по-студен въздух. В Западния Предбалкан дъждът ще премине в сняг.
Минималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°, а оптималните от 2°-3° в северозападните до 14°-15° в крайните южни региони. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и още ще се намали.
Над Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд, по-значителни преди обяд в южните региони. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са от 9-10° в северните до 14-15° в южните региони. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Над планините ще е облачно с превалявания от дъжд, над 1600-1700 метра - от сняг, в Стара планина и на по-малка височина. Ще духа сдържан и мощен, по откритите елементи в южните региони и краткотрайно плевел югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 1°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР