Днес ще бъде облачно, в следобедните часове на места, главно

...
Днес ще бъде облачно, в следобедните часове на места, главно
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно време днес

Днес ще бъде облачно, в следобедните часове тук-там, основно в планинските региони - с валежи от дъжд.

Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 16° и 22°, по-високи в крайните югозападни региони, в София – към 18°.

По Черноморието ще е най-вече облачно, само че единствено на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 15° и 18°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

И в планините ще е най-вече облачно. Преди обяд ще е съвсем без превалявания, а след пладне на доста места ще има валежи от дъжд, в обособени региони на Югозападна България и ще прегърми. Ще духа до сдържан източен вятър, в Рила и Пирин ще се ориентира от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 m ще е към 12°, на 2000 метра – към 6°.

В четвъртък краткотрайни превалявания и гръмотевици ще има основно в североизточните и югозападните региони. И в петък на доста места ще превали и прегърми, има нараснала възможност тук-там явленията да са интензивни, а температурите ще се намалят. Облачно и дъждовно ще се задържи до неделя, когато ще има повече слънчеви часове, а температурите едва ще се покачат.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР