Днес се решава съдбата на ОФК Павликени. Мачът им срещу

...
Днес се решава съдбата на ОФК Павликени. Мачът им срещу
Коментари Харесай

По наредбата на БФС - Павликени трябва да бъде глобен и изхвърлен от групата

Днес се взема решение ориста на ОФК Павликени. Мачът им против Левски-2007 от 26-ия кръг на Северозападната трета лига беше преустановен в края на първото полувреме при 0:0 след навлизане на аудитория на домакините и разпра с павликенски футболисти. 

След случая гостите отказват да доиграят срещата поради опасения за сигурността си. От Павликени настояват, че са си тръгнали, тъй като се страхували за живота си.

Съдията Даниел Иванов от Видин, който се е справил чудесно с ръководенето на дуела преди спирането му, е подканил гостите да излязат на терена, само че те отказали, написа " Блиц ". 

Домакините недоумяват за решението на противника да откаже доиграването, откакто пристрастеностите са се укротили, а са си тръгнали, и то в случай, че Даниел Иванов е дал знак играта да бъде възобновена. На мача е имало освен защита СОТ, а и полицейски чиновници. 

Ако наредбата на БФС бъде спазена, Павликени би трябвало да бъде санкциониран с 5000 лв. и изхвърлен от групата.

Председателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново Бончо Генчев сбито изясни: " Предстои да съберем представители на двата клуба и длъжностните лица ".

Председател на Дисциплинарната комисия във Велико Търново е Петко Павлов. ТОПСПОРТ го потърси за коментар, само че той не отговори на позвъняването ни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР