Днес се дава старт на делото по същество срещу бияча

...
Днес се дава старт на делото по същество срещу бияча
Коментари Харесай

Прокурорският син от Петрич се сбил със задържан още при пускането от ареста

Днес се дава старт на делото всъщност против бияча от перник - Васил Михайлов в Софийския областен съд. В понеделник се организира следващо съвещание по делото против прокурорския наследник,а в правосъдната зала стана ясно, че той се е сбил с различен арестуван часове преди да бъде пуснат под домакински арест на 27 октомври предходната година, написа Нова. 
Прочетете още
Съдът не почете настояването на Васил Михайлов за домакински арест. Той е упрекнат за 8 закононарушения – за нанасяне на междинни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на други двама, за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и за закана с ликвидиране.  

На днешното разпоредително съвещание съдът разгласи, че по време на следствието не са позволени процесуални нарушавания. Оказа се обаче, че множеството потърпевши от Михайлов не пожелаха да вземат участие в процеса като частни обвинители.

От съда прокурорският наследник изиска да бъде пуснат под домакински арест. Магистратите взеха решение, че на този стадий е най-добре Васил Михайлов да остане арестуван. Делото продължава идващия месец.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР