Днес Сдружение „Благотворни приятели“ подкрепи финансово ремонта на помещение във

...
Днес Сдружение „Благотворни приятели“ подкрепи финансово ремонта на помещение във
Коментари Харесай

Сдружение Благотворни приятели подкрепи финансово детска школа по карате във Видин /снимки/

Днес Сдружение „ Благотворни другари “ поддържа финансово ремонта на помещение във Видин, в което ще упражняват карате децата на крайдунавския град, научи организация BulNews.
Местната детско-юношеската спортна школа страда от липса на поддръжка от държавните и общински институции. Дълги години малчуганите нямаха непрекъснато място за тренировки. Сега, когато съумяха да наемат уместно помощение, те имаха потребност от средства за неговия ремонт. Дейностите се правят от децата и техните родители, само че с цел да бъде довършени те, имат потребност от финансова поддръжка.
Към Сдружението „ Благотворни другари “ се обърна доджото по карате-шотокан един добър човек - сенсей Вартан Папикян. По този мотив членовете на неправителствената организация, която е основана от почтени мъже от Враца, Монтана, Мездра, Бяла Слатина и Оряхово взеха решение и поддържаха със скромна сума ремонтните действия на помещението.
Това е следващата благотворителна акция на Сдружение „ Благотворни другари “, което поставя старания да оказва помощ на хора в потребност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР