Днес Рафаел Надал грабна най-значимата титла в кариерата си, която

...
Днес Рафаел Надал грабна най-значимата титла в кариерата си, която
Коментари Харесай

Джокович към рекордьора Надал: Изумително постижение и впечатляваща борбеност!

Днес Рафаел Надал сграбчи най-значимата купа в кариерата си, която го изстреля на върха на класацията по максимален брой " мейджър " титли, откакто на финала показва феноменална борбеност и реализира поврат от 0:2 сета над Даниил Медведев, като по този начин испанецът към този момент може да се похвали с 21 трофеи от Шлема, с което изпреварва Новак Джокович и Роджър Федерер по този индикатор.

Световният №1 не бе позволен до присъединяване на тазгодишния Аустрелиън Оупън и не съумя да се бори за 10-и трофей в Мелбърн, само че все пак той отдаде заслуженото на първенците и финалистите както при мъжете, по този начин и при дамите посредством обява в обществените мрежи, където не пропусна да изрази възхищението си от стореното от Надал в неделния ден:

" Тази година на Аустрелиън Оупън станахме очевидци на извънреден тенис, а финалите бяха просто превъзходни. Поздравления за Ашли Барти за невероятното ѝ показване пред домашна аудитория, както и за Даниел Колинс за страхотния шампионат, който направи.

Поздравления за Рафаел Надал! Изумително достижение. Както постоянно, впечатляващ борбен дух, който надви за следващ път. Честито! Даниил Медведев даде всичко от себе си на корта и игра със пристрастеността и решителността, която всички чакахме от него ", приключи сърбинът.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР