Днес премиерът Бойко Борисов заедно с министъра на регионалното развитие

...
Днес премиерът Бойко Борисов заедно с министъра на регионалното развитие
Коментари Харесай

Борисов скандално: Аз не съм монах, през живота ми съм имал много жени!


Днес министър председателят Бойко Борисов дружно с министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, ръководителят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Дончо Атанасов и кметът на София Йорданка Фандъкова инспектираха ремонтните действия на източната дъга на Софийския околовръстен път, написа novini.bg.
„ Като минеш преди по източната дъга на Софийския околовръстен път падат пломби, море беше преди този път “, съобщи Борисов. Той помоли публицистите да снимат камерите за скорост. „ Като създадем път по-късно слагаме китки и монументи. Моля всички да съблюдават рестриктивните мерки, тъй като желаеме да понижим злополуките “, сподели министър председателят.
Борисов разяснява и отчетът на Европейска комисия, който излезе през вчерашния ден. Той е безапелационен, че отчетът е справедлив и даде обещание да се довърши всичко, което е стартирано. „ Убеден съм, че до края на 2018 година всичко ще бъде изпълнено. Оптимист съм и в Брюксел са сигурни, че всичко ще създадем “, сподели министър председателят и съобщи, че всичко, което се прави в този момент е с изключение на поради Брюксел, а и поради хората.
Във връзка с отхвърли на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия да влизат в Народното събрание и поисканата от тях оставка на Димитър Главчев от опозицията, Борисов съобщи, че историята се повтаря. „ Тогава Мартин Шулц пристигна и сподели: „ Бойко, няма нищо по-лошо от политиката на празния стол “ и аз след това върнах досието в Народното събрание “, подсети той. „ Леят се обиди, грозни изявления. Това не е продуктивно. Има толкоз прогрес в България, който всички регистрират “, добави Бойко Борисов. Според него въпреки всичко не е било редно Главчев да си изпуска нервите по отношение на Българска социалистическа партия.
„ Нито против компаниите, нито против хората, а против длъжностните лица са ориентирани предложенията на ГЕРБ за отпадане на отминалостта по дадена приватизационна договорка. Ама някой се припозна и почна да подмята за Цветелина Бориславова. Проверявайте всички... Но аз в този момент не съм духовник, през живота ми съм имал дами. Не съм светец в това отношение. Но би трябвало ли всяка жена в моя живот, по-късно да я веят като флаг. И аз дори се тормозя за някои съученички. Знае се, че сме били близки, но аз в този момент не знам къде са и се тормозя “, разяснява още Борисов. „ Аз не мога да схвана защо е тази нервност. Всеки, който се е облажил да си понесе отговорността “, съобщи министър председателят.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР