Днес предстои най-голямото предизвикателство за Левски, откакто Делио Роси пое

...
Днес предстои най-голямото предизвикателство за Левски, откакто Делио Роси пое
Коментари Харесай

В Стара Загора ще разберем готов ли е Левски да се бори за титлата

Днес следва най-голямото предизвикателство за Левски, откогато Делио Роси пое тима при започване на август. " Сините " имат извънредно тежко посещение в Стара Загора на Берое.
След мощното начало на сезона за ЦСКА, доста хора повярваха, че най-сетне е пристигнал краят на хегемонията на Лудогорец и купата може да се върне в София. След позакъснялата, само че мощна селекция в Левски, включваща привличането на супер треньор и някои потвърдени европейски играчи, мнозина повярваха, че и тимът от Герена може да се включи в битката за купата.
Ще има ли трибой за купата, или най-хубавото на което може да разчита Левски този сезон е третото място, значително ще разберем през днешния ден.
Столичани са в серия от 5 следващи загуби като посетител на Берое! В последните си 11 мача против заралии Левски има единствено 2 победи, а последният триумф в Стара Загора е от 16.09.2012 година.
Статистиката е задоволително стряскаща, само че освен това са причините на домакините. Отборът на Александър Томаш набира скорост - от началото на сезона има единствено 1 загуба, стабилността в отбрана е впечатляваща, а с привличането на умел изпълнител като Мартин Камбуров, беройци дават сериозна поръчка за четвърти най-силен тим през актуалната акция.
Загуба на Левски довечера ще отдалечи отбора на цели 8 точки от водача ЦСКА и 7 от Лудогорец, което рано ще охлади упоритостите на синия тим в битката за купата. От друга страна - успеха на това негостоприемно място ще резервира разликата и ще покаже на съперниците, че тимът е подготвен да надскочи себе си и да се бори до последно с останалите два гранда този сезон.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР