Днес преди обяд видимостта ще се подобри, мъглата ще се

...
Днес преди обяд видимостта ще се подобри, мъглата ще се
Коментари Харесай

ШАРЕН ЯНУАРИ! Слънчево време, облаци ще има само на морето. Температурите ще се качат до 16 градуса

Днес преди обяд видимостта ще се усъвършенства, мъглата ще се разсее и над страната ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Лудогорието - краткотрайно мощен вятър от запад. Максималните температури ще са най-вече сред 12° и 16°, в София - към 14°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието облачността ще бъде най-вече забележителна, само че без основни превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 11°-13°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.
свързани новини19463на 29.12.2021
Над планините ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа мощен до плевел вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра 10°, на 2000 метра - към 5°.

Във вторник и сряда ще остане относително топло с минимални температури сред 3° и 8° и оптимални през първия ден сред 10° и 15°, през втория с 2-3 градуса по-високи. Вятърът ще е слаб от юг-югозапад. Ще има раздрана облачност, над доста региони до най-вече слънчево. Сутрин тук-там в низините видимостта ще е понижена. В четвъртък с насочване напразно от запад-северозапад ще прониква леден въздух. Облачността ще се усили и на обособени места ще превали дъжд. В северозападната част от страната температурите ще се намалят, а в южните и източните региони ще са към момента много високи за началото на януари.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР